אודות

ARC DB

INTERFLOW

Inter Flow מתמחה בהקמה ועיצוב של חללים מסחריים ויצרניים עם דגש על חווית לקוח ועובדים גם מהבחינה הפרקטית והפסיכולוגית וגם מבחינת הנראות – כך שאתם מקבלים מעטפת שלמה של 360 מעלות, שקט נפשי וביטחון.
תנו לנו לעשות בשבילכם את העבודה – את תכנון, העיצוב והלבשת החלל, התנהלות בשטח מול קבלנים וספקים והכנת תקציב שיעמוד בדרישות.
המומחיות שלנו היא שילוב בין הרצונות והצרכים של העסק שלכם לבין הצרכים הדרושים למיקסום המכירה וחווית הלקוח. 
בזכות הניסיון שלנו – אנחנו מתכננים ומעצבים מראש את החלל כך שיתאים להתנהלות נכונה בעסק. צורת העבודה הזו מקצרת את משך הפרויקט, חוסכת עלויות ומונעת ככל הניתן הפתעות לא צפויות בדרך.

עידית מילר

עידית מילר החלה את דרכה המקצועית כשכירה במשרדי עיצוב שונים ובחרה להפוך לעסק עצמאי המתמחה בהקמה ובעיצוב של חללים מסחריים וציבוריים כגון קניונים סגורים ופאוור סנטר פתוחים, שדרות וגינות ציבוריות,  מסעדות, חנויות ומשרדים במגוון גדלים שונים.  

היא מכירה ומבינה לעומק את הצורך האמיתי והחיוני של הלקוחות ושל הצוות כאחד שעובד בסינרגיה מושלמת. 

חלל מכירה וחלל עבודה שבנוי נכון, לא רק מקל על צוות העובדים ויוצר סביבת עבודה נעימה ומחויכת שמורגשת ללקוחות, אלא גם מגדיל את ההכנסות.

הליווי האישי של עידית הוא זה שעושה את כל ההבדל – השקט והביטחון שהלקוחות מקבלים כשהם יודעים שהעסק שלהם בידיים טובות ומקצועיות.

אנחנו אתכם לאורך כל הדרך!

תהליך העבודה שלנו שקוף ובזרימה עם הלקוח. 

תקבלו מאיתנו עדכונים בזמן אמת ותרגישו איך בעבודה יסודית ומקצועית ובליווי אישי וצמוד החלום שלכם הופך מרעיון למציאות.
אנחנו הבית שמאחד עבורכם את כל התהליכים הקשורים בהקמת עסקים, מפעלים ומתחמי מסחר.

היועצים שלנו

עבודת תכנון ועיצוב עסק דורשת ידע מקצועי והתמחויות בתחומים שונים, לכן אנו עובדים עם צוות מומחים מוביל בכל מקצוע.
בחרנו בקפידה את אנשי המקצוע שמלווים אותנו ואתכם, כדי שתקבלו את העבודה המקצועית ביותר ואת כל השירותים במקום אחד.

מודד מוסמך

לצורך הכנת תוכניות אדריכליות לרישיון עסק נדרש למדוד את השטח הקיים כדי לייצר תוכנית מדויקת ללא הפתעות הדרך.
תפקידו של המודד הוא לבצע מדידה פיזית בנכס, להעריך את מפת המדידה וכמובן לחתום בחתימתו הרשמית. אישורו של המודד הוא האסמכתא הנדרשת למיפוי הנכס.

אדריכל/הנדסאי אדריכלות/מהנדס

על פי חוק תקנות רישוי עסקים, בעל מקצוע המוסמך להגיש בקשה לרישיון עסק לפי סעיף 6ג לחוק כפי שקבע שר הפנים הינו מהנדס או אדריכל או הנדסאי הרשום בפנקס המהנדסים והאדריכלים.
חברתנו עובדת עם מספר אדריכלים מקצועיים שמלווים את הפרויקט שלכם משלב התכנון ועד לקבלת אישור מהרשות המקומית לרישיון עסק ורישיון יצרן.

 

במקרה שהמבנה לעסק טרם הוקם, כלומר לא מדובר על נכס קיים – נדרש אדריכל מוסמך שיבצע את תוכניות המבנה. האדריכל מלווה את התהליך משלב התכנון הראשוני, דרך התנהלות מול הרשויות בהוצאת ועד הבנייה בשטח.
אדריכל מטעמנו ידאג לכך שבניית המבנה והחלוקה בו תתבצע מראש בהתאם לצרכים ולדרישות הרשויות השונות כדי לקבל רישיון עסק ויצרן.

קונסטרקטור – מהנדס בניין

מהנדס הבניין נושא תפקיד חשוב מאין כמותו – לוודא שהמבנה יעמוד על תילו.
והבטיחות כידוע היא היא מעל הכול. מהנדס הבניין אחראי לתכנון כל המשתנים שחשובים להחזקת הבניין ולעמידותו – בין היתר לכמויות הברזל שקיים בתערובת הבטון, סוג הבטון, גודל העמודים ועוד.
עבודתו נדרשת גם כאשר מדובר בתוספת בנייה במבנה קיים או שינוי מהותי בפנים המבנה. כדי לקבל אישור ממחלקת ההנדסה ברשות המקומית נדרשת תוכנית וחתימתו של מהנדס הבניין.

טכנולוג מזון/מהנדס מזון

עסקים המתמחים בתחום המזון ומפעלי ייצור מזון – נדרשים בנוסף לתוכנית אדריכלית גם במסמכי פרשה טכנית המסבירה את אופן תזרים הכנת המזון בעסק ללא הצטלבויות של מזונות כדי למנוע זיהום.
תפקידו של טכנולוג/מהנדס המזון, בנוסף לכתיבת הפרשה הטכנית הוא לתת לכם ערך מוסף בהבנה כיצד נכון להתנהל עם המזון בעסק כדי לתת ללקוחות את המוצר הטוב והבטוח ביותר.
תהליך הכנת המזון בצורה נכונה בעסק גם יאפשר עבודה יעילה ובטוחה יותר.
חשוב לדעת שלמפעלי ייצור מזון נדרש בנוסף להוצאת רישיון הייצור גם המשך עבודה מול מחלקת בריאות המזון. המפעל נדרש לבצע בדיקות מעבדה שונות: GMP, Haccp, ISO ועוד. מהנדסי המזון שלנו נותנים שירות ליווי צמוד לכל תהליך הבדיקות האלו.

יועץ נגישות

כל בית עסק בישראל שפתוח לציבור מחויב כיום להיות נגיש לאנשים עם מוגבלויות, וזאת על פי החוק.
אם מדובר בעסק קיים יש להנגישו ולבצע את השינויים הנדרשים בפיקוח וייעוץ של יועץ הנגישות. בעסק חדש עבודה מול יועץ נגישות תבטיח נגישות על פי חוק ותמנע הוצאות גבוהות בהמשך.

קבלן ביצוע ומפקח על

אנו עובדים עם מספר קבלני ביצוע רשומים אשר מלווים את פעולות ההקמה בשטח לפי תוכניות העבודה המפורטות שקיבלו מאיתנו.
קבלן הביצוע עובד תחת השגחה וביקורת של מפקח בנייה, שעוקב אחרי שלבי התקדמות הבנייה.

יועץ ליווי ופיתוח לעסקי מזון וקולינריה

בהקמת מסעדה או מפעל מזון ישנה חשיבות רבה, בנוסף לתכנון יעיל ומדויק של העסק, לליווי וייעוץ עסקי וקולינרי. ייעוץ מקצועי יסייע להצלחתו של העסק כבר בשנה הראשונה. כדי להגיע להצלחה מירבית חשוב להתחיל את הליווי כבר בשלב התכנון.
תפקידיו של היועץ הם אפיון סגנון התפריט ביחד עם הבעלים והשף, פיתוח מנות חדשות, שילוב ואיזון בין המרכיבים הנכונים ותמחור נכון שלהן שישפיע בסופו של דבר על אופיה של המסעדה כולה.
החלטות היועץ ישפיעו על הוצאות העסק ומכאן – על רווחיו.
בנוסף להצלחה בצד הקולינרי של מסעדה ישנה חשיבות מאוד גדולה להצלחת העסק גם בפן השירותי. היועץ שלנו ילווה את העסק בחודשיו הראשונים מול הצוות החדש כדי לייצר חיבור בין האוכל הטעים שיוצא מהמטבח לשירות אותו מקבל הלקוח מצוות המסעדה, החל ממנהל המסעדה דרך מנהלי המשמרת ועד למלצרים.

ליווי במיתוג ויצירת שפה גרפית

כחלק בלתי נפרד מהעיצוב של העסק, כאשר לכל עסק יש שפה משלו, ייחוד, ביחד עם התכנון נכון נדרש לשלב בכל התהליך בניית מיתוג שתשתלב בסינרגיה עם מראה המקום. מה מייחד אותו? מי קהל היעד של העסק? למצוא את השפה הייחודית של העסק ולייצג במיתוג את היתרונות שלו מעל לאחרים.

  • מודד מוסמך

    לצורך הכנת תוכניות אדריכליות לרישיון עסק נדרש למדוד את השטח הקיים כדי לייצר תוכנית מדויקת ללא הפתעות הדרך. תפקידו של המודד הוא לבצע מדידה פיזית בנכס, להעריך את מפת המדידה וכמובן לחתום בחתימתו הרשמית. אישורו של המודד הוא האסמכתא הנדרשת למיפוי הנכס.

  • אדריכל/הנדסאי אדריכלות/מהנדס

    על פי חוק תקנות רישוי עסקים, בעל מקצוע המוסמך להגיש בקשה לרישיון עסק לפי סעיף 6ג לחוק כפי שקבע שר הפנים הינו מהנדס או אדריכל או הנדסאי הרשום בפנקס המהנדסים והאדריכלים. חברתנו עובדת עם מספר אדריכלים מקצועיים שמלווים את הפרויקט שלכם משלב התכנון ועד לקבלת אישור מהרשות המקומית לרישיון עסק ורישיון יצרן. במקרה שהמבנה לעסק טרם הוקם, כלומר לא מדובר על נכס קיים – נדרש אדריכל מוסמך שיבצע את תוכניות המבנה. האדריכל מלווה את התהליך משלב התכנון הראשוני, דרך התנהלות מול הרשויות בהוצאת ועד הבנייה בשטח. אדריכל מטעמנו ידאג לכך שבניית המבנה והחלוקה בו תתבצע מראש בהתאם לצרכים ולדרישות הרשויות השונות כדי לקבל רישיון עסק ויצרן.

  • קונסטרקטור – מהנדס בניין

    מהנדס הבניין נושא תפקיד חשוב מאין כמותו – לוודא שהמבנה יעמוד על תילו. והבטיחות כידוע היא היא מעל הכול. מהנדס הבניין אחראי לתכנון כל המשתנים שחשובים להחזקת הבניין ולעמידותו – בין היתר לכמויות הברזל שקיים בתערובת הבטון, סוג הבטון, גודל העמודים ועוד. עבודתו נדרשת גם כאשר מדובר בתוספת בנייה במבנה קיים או שינוי מהותי בפנים המבנה. כדי לקבל אישור ממחלקת ההנדסה ברשות המקומית נדרשת תוכנית וחתימתו של מהנדס הבניין.

  • טכנולוג מזון/מהנדס מזון

    עסקים המתמחים בתחום המזון ומפעלי ייצור מזון – נדרשים בנוסף לתוכנית אדריכלית גם במסמכי פרשה טכנית המסבירה את אופן תזרים הכנת המזון בעסק ללא הצטלבויות של מזונות כדי למנוע זיהום. תפקידו של טכנולוג/מהנדס המזון, בנוסף לכתיבת הפרשה הטכנית הוא לתת לכם ערך מוסף בהבנה כיצד נכון להתנהל עם המזון בעסק כדי לתת ללקוחות את המוצר הטוב והבטוח ביותר. תהליך הכנת המזון בצורה נכונה בעסק גם יאפשר עבודה יעילה ובטוחה יותר. חשוב לדעת שלמפעלי ייצור מזון נדרש בנוסף להוצאת רישיון הייצור גם המשך עבודה מול מחלקת בריאות המזון. המפעל נדרש לבצע בדיקות מעבדה שונות: GMP, Haccp, ISO ועוד. מהנדסי המזון שלנו נותנים שירות ליווי צמוד לכל תהליך הבדיקות האלו.

  • יועץ נגישות

    כל בית עסק בישראל שפתוח לציבור מחויב כיום להיות נגיש לאנשים עם מוגבלויות, וזאת על פי החוק. אם מדובר בעסק קיים יש להנגישו ולבצע את השינויים הנדרשים בפיקוח וייעוץ של יועץ הנגישות. בעסק חדש עבודה מול יועץ נגישות תבטיח נגישות על פי חוק ותמנע הוצאות גבוהות בהמשך.

  • קבלן ביצוע ומפקח על

    אנו עובדים עם מספר קבלני ביצוע רשומים אשר מלווים את פעולות ההקמה בשטח לפי תוכניות העבודה המפורטות שקיבלו מאיתנו. קבלן הביצוע עובד תחת השגחה וביקורת של מפקח בנייה, שעוקב אחרי שלבי התקדמות הבנייה.

  • יועץ ליווי ופיתוח לעסקי מזון וקולינריה

    בהקמת מסעדה או מפעל מזון ישנה חשיבות רבה, בנוסף לתכנון יעיל ומדויק של העסק, לליווי וייעוץ עסקי וקולינרי. ייעוץ מקצועי יסייע להצלחתו של העסק כבר בשנה הראשונה. כדי להגיע להצלחה מירבית חשוב להתחיל את הליווי כבר בשלב התכנון. תפקידיו של היועץ הם אפיון סגנון התפריט ביחד עם הבעלים והשף, פיתוח מנות חדשות, שילוב ואיזון בין המרכיבים הנכונים ותמחור נכון שלהן שישפיע בסופו של דבר על אופיה של המסעדה כולה. החלטות היועץ ישפיעו על הוצאות העסק ומכאן – על רווחיו. בנוסף להצלחה בצד הקולינרי של מסעדה ישנה חשיבות מאוד גדולה להצלחת העסק גם בפן השירותי. היועץ שלנו ילווה את העסק בחודשיו הראשונים מול הצוות החדש כדי לייצר חיבור בין האוכל הטעים שיוצא מהמטבח לשירות אותו מקבל הלקוח מצוות המסעדה, החל ממנהל המסעדה דרך מנהלי המשמרת ועד למלצרים.

  • ליווי במיתוג ויצירת שפה גרפית

    כחלק בלתי נפרד מהעיצוב של העסק, כאשר לכל עסק יש שפה משלו, ייחוד, ביחד עם התכנון נכון נדרש לשלב בכל התהליך בניית מיתוג שתשתלב בסינרגיה עם מראה המקום. מה מייחד אותו? מי קהל היעד של העסק? למצוא את השפה הייחודית של העסק ולייצג במיתוג את היתרונות שלו מעל לאחרים.