רישיון יצרן לעסקי מזון

כאשר אתם מקימים עסק בתחום המזון, בנוסף לתהליך רישוי העסק מול הרשות המקומית, יהיה עליכם לקבל אישור גם ממחלקת משרד הבריאות ואיכות הסביבה. בנוסף, אם אתם מייצרים מוצר הנמכר מחוץ לתחומי העסק יהיה עליכם לקבל גם רישיון יצרן.
רישיון יצרן הוא אישור שנדרש לכל עסק המעורב בתהליך ייצור ואחסנה, שמשווק ומוכר מוצרי מזון מוגמר או גולמי מחוץ לכותלי העסק. מטרת הרישיון היא לוודא שהעסק מייצר ומחזיק כראוי מוצרי מזון ולמנוע זיהומים ומחלות כדי לשמור על בריאותם של הלקוחות. כל בעל עסק היה רוצה בעצמו לדעת שכצרכן הוא צורך מוצרי מזון ראויים ובטוחים ולכן מבין את החשיבות הרבה ברישיון יצרן. אך המציאות עמוסת בירוקרטיה, בדיקות שיש לבצע, תכנון בנייה ותזרים נכון של תהליך הייצור – כל זאת כדי להשיג את רישיון היצרן.
אנחנו נבצע בשבילכם את כל השלבים עד לקבלת רישיון היצרן – תכנון החלל והזרימה התהליכית הנכונה כדי למנוע הצטלבויות, גרמושקה הכוללת בתוכה גם ייעוץ אינסטלציה על ידי יועץ אינסטלציה מוסמך, פרשה טכנית על ידי מהנדס מזון מוסמך מטעם משרד הבריאות ועוד. אנו פועלים מול הרשויות והגורמים הרלוונטיים ומאפשרים לכם להתעסק בהקמה ובתפעול העסק שלכם ללא הבירוקרטיה מסביב.

שימו לב, רישיון היצרן לא מחליף את רישיון העסק אלא נדרש בנוסף לו.