עיצוב גלידריה

לפרוייקט הקודם לפרוייקט הבא

גלידרית פרוזן, מתחם מסחרי צים אורבן, בית שאן

 

הגלידרייה, ששטחה כ- 40 מ"ר,

תוכננה ועוצבה בהתאמה למיתוג העסק, כדי להכיל מגוון גדול של גלידות ויוגורט, קרפים וקפה בתוך מתחם אוכל עם ישיבה משותפת ציבורית. 

בחלל הקטן והגבוה משולבים מגוון חומרים, קירות מחופים עם פתח ליוגורטים אשר יושבים בצידו השני של הקיר בתוך המטבח וכל התפעול שלהם מלבד המזיגה הוא דרך המטבח מה שיוצר חזית נקיה ואסטטית ללקוח מצד אחד ונוח לתפעול לעובדים מהצד השני.  

 

צלם: מאיר אדרי.

פרוייקטים נוספים

לצפייה בשירותים שלנו

הנפקת
רישיון עסק

עיצוב חללים מסחריים,
עסקים ומשרדים

רשיון יצרן
לעסקי מזון

תכנון מטבחים
לתחום המזון